Rólunk

Elszántan hisszük, hogy a takarítás minősége nagyban függ a takarító tapasztalatán. Legyen az a takarítás vagy a tisztító szerek ismerete, azok használata. Cégünknél átlagban 8- 10 éves tapasztalattal rendelkező takarítók nyújtanak szolgáltatást. Azért dolgozunk minden egyes nap, hogy ügyfeleink megkapják a legmagasabb minőséget és támogatást az otthonuk tisztántartásához. Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal mindent megteszünk, hogy a takarítás egy kellemes élmény legyen számukra. Mind ügyfeleink és takarítóink egészségének megőrzése érdekében, mind pedig a környezet megóvása érdekében, törekszünk a környezetbarát és biztonságos megoldások használatára a takarítás során.

Minőségre vonatkozó Élmény Garanciát vállalunk minden egyes munkánkra, ami azt jelenti, hogy 100% ban megkapja azt a fajta kiszolgálást amit érdemel,illetve bármilyen hiányosságot észlel, azt 24 órán belül ingyenesen kijavítjuk. Nem közvetítő cég vagyunk, így jól ismerjük minden kollégánkat, akik felvétel előtt háttér csekkoláson esnek át, és több szakaszban bizonyítják rátermetségüket. Kérdéseikre minden esetben tapasztalt vezető kordinátoraink adnak választ, célunk a kitűnő kommunikáció a meglévő és leendő ügyfeleink között, több mint 18 év tapasztalat távlatából, hogy minél gördülékenyebben menjenek a dolgok.

Rólunk részben takarító pár prezentálja szolgáltatásunk

Életünkben Sok Mindent Kiszervezünk, Szervezd Ki a Takarítást Is, Tiszta Környezet Mert Megérdemled

TESTRE SZABOTT TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK A TE OTTHONODNAK , VÁLLALKOZÁSÁSODNAK

  • Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára legyen az magán vagy céges.
  • A megfelelő takarítószereket, eszközöket biztosítjuk amennyiben szükséges .
  • Akár pár órán belül maximálisan felkészülten érkezünk a helyszínre.
  • Legyen az egy frissítő általános takarítás vagy egy részletes nagytakarítás.
  • Minőségre vonatkozó élmény garanciát adunk számodra 100%-os megelégedéshez .
  • Időpont lemondása nem probléma, söt megköszönjük figyelmességed, később bármikor újra tudod foglalni a megfelelő időpontot.
takarító szolgáltatást rendel a férfi telefonon
Takarítás szolgáltatás használata után pihennek az ügyfelek

A Nyugalommal Telt Stresszmentes Estékhez Nagymértékben Hozzájárul Egy Ragyogóan Tiszta Otthon

Az otthonunk tisztasága mentális egészségünk része. Egy jó takarító annyit segíthet lelkileg mint fizikailag. Tisztább otthon biztonságosabb otthon, általános takarítástól a részletes nagytakarításig. Takaríts meg időt.