A Takarítás Cégeknek,Irodáknak és Üzlethelyiségeknek kiemelkedően fontos napjainkban

Cégeknek a takarítással járó összes terhet levesszük ügyfeleink válláról, napi takarítástól az eseti nagytakarításig  

Cégeknek takarítását végzi a takarítónő és takarító férfi

Értéket adunk cégének

Barátságos, őszinte és megbízható

Cégek számára ellenőrzött és professzionális szakembereket biztosítunk

Előnyeit élvezheti egy barátságos megbízható céggel való együttműködésnek. A közelmúlt világjárványa miatt az iroda, iskola, intézmény takarítása minden eddiginél fontosabb. Professzionális irodai takarítási szolgáltatásaink lehetővé teszik Önnek és munkatársainak a feladatok megoldását anélkül, hogy aggódnának a környezet tisztasága miatt, ami drámai módon javíthatja a termelékenységet, ugyanakkor korlátozhatja a vírusok terjedését. A rossz irodai higiénia nemcsak a személyzet rosszullétéhez vezethet, hanem szakszerűtlennek is tűnhet a személyzet és a látogatók számára. Nálunk eredményeket kap felhajtások nélkül, idejét nem pazaroljuk. Ha bármilyen takarítási igénye van, vagy csak szeretne információhoz jutni kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Garantáljuk a por mentes monitorokat és nincs több bögregyűrű az asztalokon

Több mint 18 év tapasztalattal irodák, iskolák, intézmények, társasházak takarításában. Minőségi szolgáltatást nyújtunk kiemelt rugalmassággal. Nálunk profi szakértők segítik az összes döntését. 

Megbízást adhat számunkra általános napi, illetve eseti nagytakarításra is

Kiváló szolgáltatásokat nyújtunk jó ár-érték arány mellett, ami ügyfeleinket teljesen elégedetté teszi munkánkkal. Ezáltal ön is megfelelő üzeneteket küldhet ügyfeleinek, vásárlóinak, alkalmazottainak mikor felkeresik.
 

Cégünk által nyújtott szolgáltatások

Bármilyen kérdése van kérjük hivja ügyfélszolgálatunkat

08-órától-18 óráig

Eseti megbízásokat is teljesítünk, általános és nagytakarításban is számíthat ránk

Irodák napi takarítása

Társasházak takarítása

Üzlethelyiségek takarítása

Iskolák napi takarítása

Építkezés utáni takarítás

Felújítás utáni takarítás

Rendezvény helyszin

Vendéglátó egységek

Cégeknek iroda takarítását végzik a takarítók

Cégeknek,kereskedelmi irodák takarításának minősége kiemelkedően fontos napjainkban

Tudtad, hogy az átlagos alkalmazott évente kilenc munkanapot veszít betegség miatt, amelyek egy része a munkahelyi higiénia hiányának tudható be. 
Egy tipikus irodai billentyűzet akár 7500 baktériumot is képes szállítani egy időben, olyan vírusok, mint az influenza, 24 órán át elidőzhetnek a tisztátalan felületeken, például az íróasztalokon vagy az elektronikus berendezéseken.
A munkahelyi megbetegedések hiányzásának a  60% -át az irodában lévő piszkos berendezések, például e-coli, staph és egyéb baktériumok okozzák. Mivel az irodai dolgozók 65% -a megosztja a telefont és a számítógépet, és csak egy telefonon találtak négyzet centiméterenként 25 – 127 csírát.
A munkaadóknak komolyan kell venniük a tisztaságot.  

A fokozott figyelem és a tiszta környezet, nagyban fokozza a cégeknek termelékenységet

Tiszta munkakörnyezetben kevésbé valószínű, hogy az összekeveredett tárgyak elterelik a figyelmet, ez  nagyobb koncentrációt, és több és jobb munkát eredményez.  Sok időt pazarolhat el, amikor rendetlen munkaterületen keres dokumentumokat. A tisztább, jól szervezett irodákban a papírmunka könnyen és gyorsan nyomon követhető. 
A több stressz és a rendetlen asztal azt eredményezheti, hogy túl sok mindenre próbál koncentrálni egyszerre, ami csökkenti a stressz küszöböt. 
Nagyobb a jövedelmezőség ha a dokumentumok keresésére fordított időveszteség helyett, a tiszta irodában dolgozók több munkát végeznek, ami hosszú távon hozzájárul a jövedelmezőséghez.  

Cégeknek irodai dolgozók dolgoznak