airbnb apartman takarítás és mosodai szolgáltatás - pont amire szükséged van

Tapasztalt takarító és mosodai szakembereink garantálják az Airbnb tisztaságát és kényelmét, hogy neked több időd legyen a vendégekre és a vendégélményre

Airbnb és apartman takarítás a Te igényeidnek megfelelően

Ha valaha is értékesítetted vagy tervezed értékesíteni a ingatlanod rövid távon az Airbnb-n és más platformon keresztül, akkor tudod, milyen nehéz megbirkózni a takarítással és az ágyneműk mosásával, és akkor ott van még a platformok menedzselése. 

Mi itt vagyunk, hogy megkönnyítsük az életedet és garantáljuk, hogy te és a vendégeid maximális elégedettséget tapasztaljátok az ott tartózkodás alatt. Célunk, hogy biztosítsuk számodra a legmagasabb színvonalú szolgáltatást, hogy apartmanod a lehető legtisztább állapotban legyen, és vendégeid 100%-ban elégedettek legyenek. 

Tehát engedd meg nekünk, hogy gondoskodjunk az Airbnb apartmanod takarításáról és ellátásáról, és élvezd a teljes kényelmet és nyugalmat.

Mit is nyújtuk pontosan?

A szolgáltatásunk a teljes körű napi takarítást, a fogyóeszközök és kiegészítők pótlását, valamint a tiszta ágyneműk, törölközők és egyéb kiegészítők cseréjét tartalmazza mielőtt a vendégek megérkeznének.

A takarítás során saját tisztítószereket használunk, amelyek garantálják a hatékony takarítást,  kérésre öko tisztítószereket is biztosítunk.

A mosodai szolgáltatásunk is rendkívül hasznos lehet az Ön számára. A takarítási folyamat végén az összes használt ágyneműt  és kiegészítőket elszállítjuk és tisztán szállítjuk vissza. Így neked semmilyen kellemetlenséged nem lesz az ágyneműk mosásával, vasalásával és szállításával kapcsolatban.

Fókuszban az Airbnb élmény - Gondok nélkül stressz mentesen

Kiknek ajánljuk a szolgáltatásaink?

Azoknak akik szeretnének biztosítani a vendégeiknek és maguknak is maximális tisztaságot és kényelmet az ingatlanban.

-Ha fontos a professzionális szolgáltatás nyújtás, és a pozitív értékelések növelése, biztosítása a platformokon.

Akik üzleti növekedés és a versenyképesség növelésén dolgoznak, amihez a hatékony és megbízható takarító szolgáltatás elengedhetetlen.

– Amennyiben növelni akarod a pontszámaid, esetleg a Super Host – a cél.

Ha szeretnél időt spórolni és nem szeretnél foglalkozni a takarítással és a kiegészítők beszerzésével, mosásával, vasalásával.

-Ha számodra nyűg és stresszt okoz az ingatlan teljes ellátása már.

-Azoknak akik a foglalásaik optimalizálásával szeretnének többet foglalkozni, növelve bevételüket ezáltal.

Ha bármelyik fenti pont igaz Rád, akkor érdemes velünk együttműködni, és kipróbálni a teljeskörű takarító szolgáltatásunkat.

Milyen előnyökkel jár ha mi takarítunk és mosunk helyetted?

Időmegtakarítás: Nincs szükség arra, hogy az időddel és energiáddal takarításra és kiegészítők beszerzésére fordítsd az idődet.Használd ki a szabadidődet más fontos dolgokra.

Vendégek elégedettsége: A maximális elégedettséget biztosítjuk a hatékony takarítással és a kényelmi szolgáltatásainkkal.Hogy pozitív élményekkel távozzanak a szállásodról.

Pozitív értékelések növekedése: Garantáljuk a magas színvonalú takarítást, ami pozitív értékelésekben és jó hírnévben fog megmutatkozni a platformokon. Ez pedig növelni fogja a foglalásaid számát és az árbevételed.

Rugalmasság: Az igényeidnek megfelelően alakítjuk ki a szolgáltatásainkat. Személyre szabott ajánlatot készítünk, és rugalmasan alkalmazkodunk az igényeidhez és a változó helyzetekhez.

Professzionális és megbízható szolgáltatás: Tapasztalt és jól képzett takarítóink a megbízhatóságra alapozott szolgáltatással biztosítják, hogy nyugodtan tudj lenni hétköznap és hétvégén.

Több idő a vendégeidre: A tulajdonosnak fontos, hogy hatékonyan tudja kezelni az összes kommunikációt, hogy a vendégek elégedettek legyenek és jó értékelést adhassanak.

Elégedetségi Garanciát vállalunk

Az elégedettséged az elsődleges számunkra, és mindent megteszünk azért, hogy biztosítsuk, hogy minden vendégélmény zökkenőmentes legyen. 

Ha bármilyen probléma merülne fel, vagy bármilyen kiegészítésre, javításra van szükség, akkor az esti órákban is egészen 22.00- óráig elérhetőek vagyunk. 

Így biztosítjuk, hogy minden kérést azonnal kezelni tudunk, hogy a vendégek maximális kényelmét és elégedettségét szolgáljuk.

Garantáljuk a pontos és időben történő takarítást az Ön Airbnb-jében

Dolgozz velünk ha…

Kényelmet, a megbízhatóságot és a minőségi munkát nyújtjuk

Minimalizálni akarod a stresszt és a fejfájást ami az állandó takarítással és mosással jár.

Egy stabil és támogató hátteret keresel, akikre minden nap számíthatsz.

Boldog és elégedett ügyfeleket akarsz, akik pozitív értékelést írnak a lakásról.

Magasabb foglaltságot és magasabb árakat szeretnél elérni a jövőben.

Többé nem akarsz egyedűl megküzdeni a mindennapi kihívásokkal.

Ha jelenlegi takarító számára kihívást jelent az általad elvárt minőség.

Milyen érzéseket tapasztalnak az ügyfeleink a velünk való együttműködésük során?

Büszkeség, elégedettség, megkönnyebbülés és öröm!

He te is részese akarsz lenni ezeknek az érzéseknek, akkor hozd meg a döntést és lépj kapcsolatba velünk!