építkezés utáni takarítás - stressz nélkül, könnyedén

Professzionális segítséget nyújtunk építkezés utáni takarításban - teljeskörű szolgáltatást nyújtunk

elégedett család tiszta lakásban, felújítás után

 ELTÁVOLÍTJUK A takarítással járó terheket, a finomporral együtt

Velünk egy nap alatt bírtokba veheted újonnan épült otthonod!

Időt és energiát spórolsz

Sokan nem szeretnek takarítani, vagy nem tudják elvégezni a mindennapi elfoglaltságok miatt. Szolgáltatásunkkal nem kell többé időt és energiát vesztegetned a takarításra.

Professzionális és hatékony takarítás

A szolgáltatásunk során a legjobb minőségű és hatékony takarítószereket és eszközöket használunk, így garantáltan tiszta és higiénikus környezetet biztosítunk a számodra is

Rugalmas és személyre szabott

Az igényeidhez igazodva rugalmasan alakítjuk takarító szolgáltatásunkat, hogy teljes mértékben a te igényeidre szabva tudjunk segíteni a takarításban neked.

Miért válaszd a mi takarító szolgáltatásunk építkezés után?

Teljeskörű támogatást nyújtunk

Bízd ránk a piszkos munkát, hogy neked ne kelljen foglalkoznod vele. Mi gyorsan és hatékonyan elvégezzük a takarítást, amiben több mint húsz év tapasztalatunk van.

Legyen az felújítás vagy építkezés utáni takarítás, nem kell hogy stresszt jelentsen a takarítás számodra. A szakembereink megbízhatóan és alaposan eltávolítják a finom port és szennyeződéseket a felújítás után, így te nyugodtan élvezheted az új környezetet.

Nem kell aggódnod a felszerelések és eszközök beszerzése miatt sem. Mert mindent mi biztosítunk, amire a takarításhoz szükség lehet.

Takarítók belépnek az ajtón a lakásba felújítás utáni takarítást végezni

Elégedetségi Garanciát vállalunk

Biztosítsuk az ügyfeleket arról, hogy a takarítási munka minőségi és elégedettségi garanciával jár, így ha valami nem megfelelő lenne, azonnal még a helyszínen orvosoljuk a problémát.

Néhány Fotó Munkáinkból

Festés, Felújítás, Építkezés

Célunk, hogy a takarítási feladat ne legyen teher az ön vagy szerettei számára, és hogy a mi szolgáltatásaink segítségével, könnyen, gyorsan és hatékonyan megoldódjon.

Továbbá azt szeretnénk elérni, hogy magas minőségű tisztaságot élvezzenek professzionális takarítóink segítségével, így visszanyerhetik szabadidejüket és energiájukat.

Építkezés utáni takarítás árak

Eltávolítjuk a gondokat a festékpötyökkel együtt

Építkezés Utáni takarítás árak

Nettó850
Nettó 690 Forint / Négyzetméter
 • Bónuszok:
 • Hűtőtakarítás
 • Tűzhelytisztítás
 • Sütőtisztítás
Bónuszok

A megadott takarítási árak a következőket tartalmazzák:

 • Az összes szükséges eszközt a takarításhoz.
 • Minden fajta speciális tisztítószert, ami szükséges.
 • Tartalmazzák a kiszállást Budapesten   (pest megyében – 3000ft a díja).
 • A munkaerők munkabérét..
 • Kérjük, legyenek részletesek a telefonos felméréseknél és adjanak meg pontos információkat az elvégzendő munkáról, hogy mi is pontosan meg tudjuk állapítani a megfelelő árakat.
 • Az árajánlatban szereplő árak mindig fixek, nincsenek rejtett költségek.

Építkezés után - Bizd ránk a finom por eltakarítását

Miután elkészült az új otthonod, az első gondolatod valószínűleg az lesz, hogy milyen gyönyörű lett az eredmény. De ahogy kezd eltűnni a festék szaga, rájössz, hogy még sajnos nincs vége. 

Az építkezés utáni takarítás fáradságos munkája előtt állsz, ami általában nem túl vonzó és nem túl könnyű. Tudjuk, hogy szívesebben töltenéd időd más fontosabb dolgokkal, mint takarítással. Ezért vagyunk itt mi, hogy segítsünk az utolsó előtti lépésben.

Garantáljuk, hogy alaposan kitakarítjuk az összes festék foltot, pöttyöt és finom port, így neked már csak élvezni kell a csodás, új otthonod. 

Építkezés utáni takarítás a következőket tartalmazza

A megrendelőnek biztosítania kell a vizet és az áramhoz való hozzáférést, a megfelelő takarítás érdekében

TAKARÍTÁS ELSŐ SZAKASZA

 • A takarítás során az ingatlannak üresnek kell lennie, építők, építőanyagok, szerszámok stb. Persze megférünk egymás mellett és bizonyos területeket így is meg tudunk tisztítani,de a legoptimálisabb takarításhoz az a legjobb, ha már pár napja senki sem dolgozott az ingatlanban, de min. 48 óra eltelt. Így a por megfelelően tud ülepedni.
 • Az épületet vagy lakást, úgymond durva takarítással kezdjük. Eltávolítjuk az esetlegesen otthagyott építéshez szükséges termékeket. A nagyobb törmelékeket, és a különböző felületeken otthagyott ragasztó anyagokat, purhabot, különböző szilikonokat, glettanyagokat.

MÁSODIK SZAKASZ

 • Ezek után megkezdjük felülről lefelé az ingatlan vastag portalanítását,mennyezettől padlóig,falakat,ajtókat,ajtókereteket nyílászárókat,csaptelepeket,szanitereket és a padlót puha kefével ellátott porszívókkal hogy minél jobban óvjuk a felületeket a különböző  sérülésektől.
 • Ezt minden helyiségben elvégezzük,a fürdőszobától a bejárati ajtóig,majd kicsomagoljuk az esetlegesen becsomagolt fürdőkádat,wc-t,bidét, eltávolítjuk róluk a céges matricákat ezután ismét porszívózzuk

HARMADIK SZAKASZ

 • Ezután felülről lefelé haladva megkezdjük a nedves tisztítását az ingatlannak,minden felületen a megfelelő tisztítószereket,oldószereket használva.
 • Eltávolítjuk a nyílászárókon lévő védőfóliákat kívűl és belül,eltávolítjuk a festéket és szilikonokat a nyílászáró keretekről és ablakokról egyaránt
 • Leszedjük a konyhaszekrényekről a védőfóliát és portalanítjuk nedves tisztítással,majd szárazra töröljük. A szanitereket egyaránt
 • A fürdőszobában minden egyes burkolatot megtisztítunk a padlótól a mennyezetig, fürdőkádat,wc kagylót,bidét,mosdókat,csaptelepeket,zuhanytelepeket, és fürdőszoba bútorokat

NEGYEDIK SZAKASZ

 • Az ingatlanban minden egyes ablakot ablak kerettel együtt kívül és belül egyaránt megtisztítjuk minden szennyeződéstől,festékpötty mentesre.
 • Az ingatlanban minden egyes világító testet megtisztítunk.Az ingatlan teraszát és korlátokat illetve ha erkéllyel rendelkezik az erkély padlózatát és korlátját is megtisztítjuk.
 • Végül amennyiben padlóvédővel ellátott az ingatlan a legvégén ezeket is eltávolítjuk és az alatta lévő padlózat is takarításra kerül.
 • A munka haladtával minden egyes sérülésről tájékoztatjuk a tulajdonost vagy építésvezetőt,amik a takarítás előtt esetleg nem voltak észlelhetőek